Új kurzus kedvezményes áron! Fotográfia haladóknak és középhaladónak.
Kriczki Norbert
Kriczki Norbert
Fényképész
0
Hallgató
Nincs értékelés
Bemutatkozás

Üdvözöllek, Kriczki Norbert vagyok. Engedd meg, hogy megosszam veled röviden, hogy lettem fényképész.

Lassan 8 éve foglalkozom napi szinten fényképészettel. Szakácsként kijutottam egy csöppnyi szigetre. A sziget szépsége és unalmas csöndje vett rá, hogy beszerezzem első komolyabb fényképezőgépem. Mint a legtöbb kezdő fényképész tájfotózással kezdtem. Ez után jött az ételfotózás, ekkor új láng gyúlt bennem. A régi kedves szakmámat és akkori újdonsült hobbimat kombinálhatom.

 Ekkor jöttem rá, hogy nekem fényképészettel kell foglalkoznom. Ami közös a két szakmában, hogy mindkettő örömteli alkotás és mind kettő örömet okoz az embereknek, ha JÓL CSINÁLJÁK!

Miután megvolt az elhivatottság, elkezdtem tudatosan tanulni a fotográfiát magamtól és később iskolában is. Több témában kipróbáltam magam, de az ételfotózás mindig megmaradt az örökös kedvencnek.

Közel 5 éve már profi fotósként teszem a dolgom. Hiszen munkának nem lehet azt nevezni amit szeret az ember.

Az évek során kikristályosodott tudást szeretném megosztani veled. Hogy lerövidítsem számodra ezt az utat. Az utómunka ugyanolyan fontos része a fényképészetnek, mint a kép elkészítése, ezért kurzusaimmal szeretnék számodra egy olyan tudást átadni, amivel képeidből kifacsarhatod a bennük rejlő értéket. Azért, hogy még több elismerést és motivációt kapj a tanuláshoz. 

Élvezd a folyamatot és könnyítsd meg tanulásod azzal, hogy olyanoktól tanulsz akik már bejárták előtted az utat. Viszont kisérletezz is, hogy megmaradjon a játékosság és élvezet is. 

Legyen szép napod!

Kriczki Norbert
Hogyan dolgozd ki képeid gyorsan anélkül, hogy órákat ülnél a számítógép felett. Ha még semmit nem tudsz a Lightroom classic-ról, kezd itt!
35 990 Ft 24 900 Ft