Kriczki Norbert

Kriczki Norbert

Fényképész
0
Hallgató
Nincs értékelés
Bemutatkozás

 Üdvözöllek, Kriczki Norbert vagyok. Engedd meg, hogy megosszam veled röviden, hogy lettem fényképész.

2016 óta foglalkozom napi szinten fényképészettel. Szakácsként kijutottam egy csöppnyi szigetre. A sziget szépsége és unalmas csöndje vett rá, hogy beszerezzem első komolyabb fényképezőgépem. Mint a legtöbb kezdő fényképész tájfotózással kezdtem. Ez után jött az ételfotózás, ekkor új láng gyúlt bennem. A régi kedves szakmámat és akkori újdonsült hobbimat kombinálhatom.

 Ekkor jöttem rá, hogy nekem fényképészettel kell foglalkoznom. Ami közös a két szakmában, hogy mindkettő örömteli alkotás és mind kettő örömet okoz az embereknek, ha JÓL CSINÁLJÁK!

 Miután megvolt az elhivatottság, elkezdtem tudatosan tanulni a fotográfiát magamtól és később iskolában is. Több témában kipróbáltam magam, de az ételfotózás mindig megmaradt az örökös kedvencnek.

 2018-tól már profi fotósként teszem a dolgom. Hiszen munkának nem lehet azt nevezni amit szeret az ember.

 Az évek során kikristályosodott tudást szeretném megosztani veled. Hogy lerövidítsem számodra ezt az utat. Az utómunka ugyanolyan fontos része a fényképészetnek, mint a kép elkészítése, ezért kurzusaimmal szeretnék számodra egy olyan tudást átadni, amivel képeidből kifacsarhatod a bennük rejlő értéket. Azért, hogy még több elismerést és motivációt kapj a tanuláshoz. 

 Élvezd a folyamatot és könnyítsd meg tanulásod azzal, hogy olyanoktól tanulsz akik már bejárták előtted az utat. Viszont kísérletezz is, hogy megmaradjon a játékosság és élvezet is. 

Legyen szép napod!