Vörös Ákos

Vörös Ákos

Informatikus, fotós
0
Hallgató
(5)
3 értékelő osztályzata alapján
Bemutatkozás

Néhány éve kezdtem el tudatosan használni és kihasználni a fényképezőgépem adottságait. Megéreztem az egésznek a varázsát és akkor határoztam el, hogy továbbfejlesztem a tudásom. A képzés azóta is zajlik. Sokszor elképedve nézem, hogy a technika mire képes, máskor pedig rájövök nem a felszerelés teszi a fotóst.

Ez a tevékenység egy jó munka, ami egyben szórakozás/kikapcsolódás is és valami, ami egy időre elmozdít a monitor elől és közel visz a természethez, a művészethez, kirepít az egzakt világból.

Találkozni emberekkel, mosolyt csalni az arcukra a saját fényképükkel nagyon jó érzés, ami inspirál és erőt ad. Fényképezni jó, hiszen emléket őriz, pillanatokat örökít meg. Ezekért a pillanatokért dolgozom.

Informatikusként úgy gondolom, hogy jobban belelátok a fotózás hátterébe is. A folyamatok megértésével könnyebb egy-egy képet elkészítenem, feldolgoznom, tárolnom.

Első kurzusom is erősen köthető az informatikai tudásomhoz, próbálom megvilágítani a fotózás ezen részének fontosságát.

Vörös Ákos
Félsz, hogy egyszer nálad sem olvassa majd a gép a teli memóriakártyát vagy véletlenül fontos fotókat törölsz? Akkor ez a kurzus Neked szól!
9 990 Ft